دکتر مصطفی قانعی، دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در اولین سمپوزیوم mRNA در نظام سلامت بر نقش فناوری‌ mRNA در کاهش هزینه‌های حوزه سلامت تاکید کرد.

به نقل از مجله خبری غذا و دارو، دکتر قانعی این همایش را فرصت مغتنمی برای پرداختن به موضوع فناوری‌های نوین نظام سلامت خواند و گفت: فعالیت در حوزه mRNA نیازمند صبر بسیاری است و باید نهادهای مرتبط پیوسته آن را پیگیری کنند. این فناوری در پزشکی بازساختی، درمان‌های جایگزین پروتئین، مهندسی ژنتیک و نیز در آنتی‌بادی درمانی به‌عنوان درمان‌های جایگزین از آن استفاده می‌شود و رویکرد آن موجب کاهش هزینه‌های سلامت می‌شود.

وی تاکید کرد: حوزه mRNA آینده بسیار درخشان و بازار خوبی در دنیا خواهد داشت؛ خوشبختانه سازمان غذا و دارو به‌خوبی در این حوزه فعال شده است و امیدوارم بتوانیم با همکاری هم، به شکل هرچه بهتر به این تکنولوژی ورود کنیم.

دکتر قانعی، با اشاره به حمایت از شرکت‌های مختلف در حوزه واکسن گفت: ما به‌عنوان ستاد توسعه زیست‌فناوری از شرکت‌های فعال در حوزه mRNA حمایت کرده‌ایم تا بتوانیم سهم خود را در بازار دنیا دریافت کنیم.

گفتنی است اولین سمپوزیوم mRNA در نظام سلامت با حضور دانشجویان و فعالان حوزه بایوتک در سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد. در این سمپوزیوم کارشناسان و دست‌اندرکاران حوزه سلامت به تشریح نقش تکنولوژی mRNA در توسعه درمان بیماری‌ها و اقدامات این شرکت در این زمینه‌ها پرداختند.