معرفی تیم بالینی

پژوهشگر اصلی مطالعه بالینی فاز یک واکسن بر پایه mRNA کرناپسین

جناب آقای دکتر صالحی

محقق اصلی دکتر صالحی

پژوهشگر اصلی مطالعه بالینی فاز یک واکسن بر پایه mRNA کرناپسین

دکتر صالحی متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران در بیمارستان امام خمینی، دارای رتبه اول امتحان جامع دانشنامه تخصصی در سال ۱۳۹۳ و عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران از همین سال هستند.

از افتخارات ایشان در طی سال‌های گذشته می‌توان به دریافت لوح و تندیس دستیار نمونه از کنگره بزرگداشت استاد یلدا، دریافت لوح تقدیر برای کسب رتبه اول دانشنامه تخصصی از وزیر محترم بهداشت و دریافت نشان ابن‌سینا در رفتار حرفه‌ای در سال ۱۳۹۹ اشاره کرد.

دکتر صالحی در حال حاضر عضو کمیته ملی واکسیناسیون کرونا، عضو علمی کمیته کشوری COVID-19، عضو کمیته پژوهشی گروه بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی تهران و عضویت در چندین منصب مهم و کلیدی علمی بوده و طی کار آزمایی بالینی واکسن کوو ایران برکت نیز به‌عنوان مجری کار آزمایی حضورداشته‌اند.

طی سالیان گذشته ۷۸ مقاله با شاخص h-index:14 توسط ایشان و تیم تحقیقاتی‌شان منتشرشده است و چهار کتاب را نیز به رشته تألیف درآورده‌اند. همچنین بیش از ۲۸ کنگره و سمینار پذیرای سخنرانی‌های علمی جناب آقای دکتر صالحی بوده‌اند.

گرایش‌ها و علایق ایشان را می‌توان در طبابت بر پایه اخلاق، آموزش فراگیران پزشکی، تجویز منطقی آنتی‌بیوتیک‌ها و COVID-19 جستجو کرد.

محقق همکار دکتر علوی

دکتر علوی فلوشیپ بیماری‌های عفونی در نقص ایمنی و پیوند از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و عضو بنیاد ملی نخبگان هستند. در سال اخیر عنوان پژوهشگر برجسته مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی بیمارستان لقمان حکیم را کسب کردند.

طی سالیان گذشته بیش از ۷۶ مقاله با شاخص h-index:14 در نمایه اسکوپوس و بیش از ۳۰۰۰ ارجاع در نمایه گوگل اسکولار توسط ایشان و تیم تحقیقاتی‌شان منتشرشده است و ۹ کتاب را نیز به رشته تألیف درآورده‌اند و سه کتاب دیگر در دست چاپ است. همچنین بیش از ۳۹ کنگره و سمینار خارجی، داخلی و بین‌المللی پذیرای سخنرانی‌های علمی جناب آقای دکتر علوی بوده‌اند.

محقق همکار در مطالعه بالینی فاز یک واکسن بر پایه mRNA کرناپسین

جناب آقای دکتر علوی

عضو تیم پژوهشی مطالعه بالینی فاز یک واکسن بر پایه mRNA کرناپسین

دکتر حسین خلیلی

دکتر حسین خلیلی

دکتر خلیلی متخصص داروسازی بالینی و مرتبه علمی استادی در دانشگاه علوم پزشکی تهران (دانشکده داروسازی) و فارماکوتراپیست بیمارستان امام خمینی از سال 1381 هستند.

کسب افتخارات آموزشی و پژوهشی در جشنواره‌های دانشگاهی و کشوری، استاد برگزیده چند دوره توسط دانشجویان و محقق برگزیده جشنواره ملی رازی در حوزه علوم بالینی از دستاوردهای ایشان در سال‌های اخیر است.  ایشان  169 مقاله ISI/Pub-Med  دارای H-Index=27 در کارنامه‌ی علمی خود دارند.

از دیگر عناوین ایشان عضویت در کمیته‌های مختلف دانشگاهی و وزارت بهداشت شامل کمیته ADR, RUD, Infection Control, D&T, Antibiotics Stewardship، COVID-19 است.

حوزه‌های پژوهشی موردعلاقه ایشان شامل مطالعات کار آزمایی بالینی، فارماکوکینتیک، ایمنی داروها در بیماران بستری در بخش مراقبت‌های ویژه و بیماری‌های عفونی (Critical Care and Infectious Diseases Pharmacotherapy)  است.

ممیز دکتر حسینی

دکتر حسینی استادیار اپیدمیولوژی مرکز تحقیقات بیماری‌های پوست و جذام و همچنین عضو هیئت‌علمی در مرکز آموزش و پژوهش بیماری‌های پوست از دانشگاه علوم پزشکی تهران هستند.

بیشترین فعالیت علمی و اجرایی ایشان در مرکز کار آزمایی بالینی (CTC) به‌عنوان مدیر مرکز و شرکت دانش‌بنیان ترایال (TRIAL CRO) به‌عنوان مدیرعامل است. علاقه‌ی ویژه‌ی ایشان، طراحی و اجرای مطالعات کار آزمایی بالینی به‌ویژه در حوزه کار آزمایی‌های بالینی بخش صنعت داروسازی و تجهیزات پزشکی است.

طی سالیان گذشته بیش از ۴۴ مقاله با شاخص h-index:21 در نمایه اسکوپوس و بیش از ۱۱۷۸ ارجاع در نمایه گوگل اسکولار توسط ایشان و تیم تحقیقاتی‌شان منتشرشده است.

آقای دکتر حسینی معتقد هستند که مسئولیت ایشان به‌عنوان یک عضو علمی این است که بسته‌ی علمی قابل‌اعتماد برای تسریع مسیر به سمت بازار محصولات تحقیقاتی ایجاد کنند.

ممیز در مطالعه بالینی فاز یک واکسن بر پایه mRNA کرناپسین

دکتر حسینی